top of page

catering
OUD DAM

Welkom bij Oud Dam Catering, uw betrouwbare partner voor al uw culinaire behoeften bij verschillende evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, trouwfeest, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid, wij staan klaar om uw cateringervaring onvergetelijk te maken.

Bij Oud Dam begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom streven we ernaar om aan al uw wensen en voorkeuren te voldoen. We hechten veel belang aan voedselintoleranties en diëtaire vereisten, en we zijn trots op onze mogelijkheden om te voldoen aan speciale dieetbehoeften, zoals vegetarisch, veganistisch en glutenvrij.

Onze gevarieerde menu-opties bieden voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar verfijnde receptiehapjes, een informeel walking dinner, een uitgebreid buffet of zelfs een verrukkelijke midnight snack, ons getalenteerde team van koks en culinaire experts staat klaar om uw smaakpapillen te prikkelen.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van ons eten, maar ook onze toewijding aan uitzonderlijke service. We begrijpen dat het organiseren van een evenement stressvol kan zijn, en daarom nemen we graag al uw zorgen uit handen. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte planning en uitvoering, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw speciale gelegenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Oud Dam Catering uw volgende evenement kan transformeren in een onvergetelijke culinaire ervaring. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen.

_MG_0182.jpg
_MG_7119.jpg
_MG_0226.jpg

get in contact

Laat ons weten waar u op zoek naar bent, wij informeren u binnen de 24u van uw opties!

Bedankt!

_MG_0322.jpg
bottom of page