top of page

Business events

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw volgende vergadering of bedrijfsevent? Dan is het Oud Damstation, een voormalig treinstation, misschien wel de ideale keuze voor u!

Dit historisch monument combineert haar karakteristieke architectuur en rijke geschiedenis met een moderne inrichting, wat een bijzondere en inspirerende omgeving creëert voor u en uw gasten.

Het treinstation is verdeeld in twee zalen: de Lounge met zijn tropical vibes nodigt uit voor een hapje en een informele borrel, terwijl de main hall met zijn clubachtige uitstraling kan de uitstekende setting kan bieden voor vergaderingen, productvoorstellingen of bedrijfsfeesten. 

Bovendien geniet het Oud Damstation van overvloedig daglicht, dankzij grote raampartijen, waardoor een heldere en uitnodigende atmosfeer ontstaat. De ruimte is echter ook voorzien van volledig aanpasbare verlichting, zodat u de sfeer kan creëren die perfect past bij u evenement. 

Wij beschikken over de nodige apparatuur, bieden wij catering op maat aan en hebben ervaren eventplanners die u kunnen assisteren bij het organiseren van uw evenement.

_YUG0149.jpeg
_YUG0286.jpeg
_YUG0307.jpeg
_YUG0143.jpeg
_YUG0023.jpeg
_YUG0280.jpeg
IMG_6761 2.JPG
bottom of page